Dé specialist in hotels in en rondom Florence

Disclaimer

GREYVENTURE BV

Hotelflorence.be is een website die ontwikkeld is en beheerd wordt door Greyventure BV, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van relevante informatie over Florence. Greyventure BV is zelf echter geen erkend adviseur of intermediair.

Op de site hotelflorence.be worden door onder meer Google advertenties geplaatst. Voor de inhoud van deze advertenties is Greyventure BV niet verantwoordelijk. Greyventure BV is tevens NIET betrokken bij de eventuele daadwerkelijke transacties tussen aanbieders en vragers. Om die reden kan Greyventure BV dan ook geen enkele controle uitoefenen op de kwaliteit, de veiligheid en/of de juistheid van de aanbiedingen. Greyventure BV behoudt zich het recht om advertenties te weigeren.

DISCLAIMER

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Greyventure BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. Greyventure BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

COPYRIGHT

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Greyventure BV is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

AANSPRAKELIJKHEID

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site. Op deze website en het gebruik daarvan is het Nederlands Recht van toepassing. Gebruik van deze website betekent dat u notitie hebt genomen van bovenstaande en dat u bovenstaande accepteert.

(C) 2007 – 2021/2022 – Alle rechten voorbehouden

Advertentie

Uw bericht aan ons

Advertentie


Ontdek het sfeervolle Florence!

Restaurants Florence Restaurants
Ponte Vecchio Florence Ponte Vecchio
Piazza della Signoria Piazza della Signoria
Winkelen in Florence Winkelen
Piazza del Duomo Piazza del Duomo
Fiesole Omgeving Florence
Cafes in Florence Café's
David van Michelangelo David van Michelangelo
Thumbnail kaart Toscane Plattegrond Toscane
Evenementen in Florence Evenementen
Uffizi galerij Uffizi Galerij
Thumbnail kaart Florence Plattegrond Florence